Обґрунтування схеми безпілотної системи, параметрів БПЛА та способу внесення агрохімікатів і біопрепаратів для агрогосподарств - Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Кувачов, Володимир Петрович; Кувачев, Владимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (My University, 2021)
Обґрунтування доцільності та підвищення ефективності використання безпілотних літальних апаратів (БПЛА) у сільському господарстві.
Keywords: внесення біопрепаратів; використання безпілотних літальних апаратів; дрони; розприскування; розкидання біоматеріалів з БПЛА; відцентроване розкидання