Продуктивність соняшнику вітчизняної селекції в умовах південного Степу України - Покопцева, Любов Анатоліївна; Покопцева, Любовь Анатольевна; Pokoptseva, Liubov; Нєжнова, Ніна Геннадіївна; Нежнова, Нина Геннадиевна; Niezhnova, Nina (My University, 2020)
Вирощування якісного врожаю соняшнику залежить від погодних умов, починаючи з сівби і закінчуючи збиранням врожаю
Keywords: соняшник; Степ України; гібріди; урожайність; якість насіння