Формування фінансових ресурсів сільськогосподарських підприємств - Косторной, С. В. (Мелітополь: Вид-во Мелітопольська типографія "Люкс", 2012)
UK: Досліджено сутність та класифікацію фінансових ресурсів підприємств. Розглянуто особливості формування фінансових ресурсів сільськогосподарських підприємств, зокрема внаслідок здійснення їх прямої та непрямої державної підтримки. RU: Исследована сущность и классификация финансовых ресурсов предприятий. Рассмотрены особенности формирования финансовых ресурсов сельскохозяйственных предприятий, в частности вследствие осуществления их прямой и косвенной государственной поддержки. EN: The essence and the classification of the enterprises financial resources are investigated. The features of agricultural enterprises financial resources, including a result of their direct and indirect government support, are considered.
Keywords: фінансові ресурси; власні фінансові ресурси; позикові фінансові ресурси; залучені фінансові ресурси; податок на додану вартість; державна підтримка сільського господарства; финансовые ресурсы; собственные финансовые ресурсы; заемные финансовые ресурсы; привлеченные финансовые ресурсы; налог на добавленную стоимость; государственная поддержка сельского хозяйства; financial resources; own financial resources; borrowed financial resources; involved financial resources; value added tax; state support of agriculture