Роль та місце впроваджувальних формувань в інноваційній діяльності сільськогосподарських підприємств - Шквиря, Наталя Олександрівна; Шквыря, Наталья Александровна; Shkvyria, Natalia (My University, 2010)
Розвиток інноваційної діяльності є одним з найважливіших системних факторів підвищення рівня конкурентоспроможності підприємств та національної безпеки держави.
Keywords: інноваційна діяльность; інновації; інноваційний розвиток; конкурентоспроможність підприємств