Кількісні показники економічного аналізу надійності техніки - Кідалов, О. О. (My University, 2019)
Ефективність використання потенційної надійності виробу, закладеної на етапах проектування і виробництва залежить від системи обслуговування і ремонту техніки і якості їх проведення. Для повної реалізації потенційної надійності машини необхідно, щоб система технічного обслуговування і ремонту, а також міжремонтні ресурси і термін служби машини були науково обґрунтованими.
Keywords: надійність техніки; технічне обслуговування; устаткування; економічний аналіз