Виноробство у галузі агропромислового сектора України - Гончаренко, Є. М.; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla (ТДАТУ, 2020)
Розглянуто процес виноробства
Keywords: студент; магістрант; збірник; виноробство; виноград; гравітаційне виноробство