Сучасний друк на тканинанах, створи свій неповторний принт - Лига, В. А.; Лук’яненко, А. В.; Демчук, Олена Миколаївна; Демчук, Елена Николаевна; Demchuk, Olena (ТДАТУ, 2020)
Сьогодні друк на футболках популярний як серед людей, охочих виділитися з натовпу, так і серед власників бізнесу, які хочуть привернути увагу до свого бренду. Наведемо трохи історії як і коли з’явилася ідея використовувати принти на футболках і за допомогою яких методів це реалізовувалося.
Keywords: прямий цифровий друк; сублімація; залучення інвестицій; шовкотрафаретний друк; метод нанесення друку