Механіко-технологічні основи функціонування ширококолійних засобів механізації сільськогосподарського виробництва: дис. … д-ра техн. наук : 05.05.11 - Кувачов, Володимир Петрович; Kuvachov, Volodymyr (Мелітополь, ТДАТУ, 2021)
Дисертацію присвячено вирішенню актуальної проблеми підвищення ефективності роботи ширококолійних засобів механізації сільськогосподарського виробництва шляхом розроблення і впровадження механіко-технологічних основ їх функціонування в умовах колійної системи землеробства. Використання ширококолійних засобів механізації в умовах колійної системи землеробства характеризується високими потенційними техніко експлуатаційними та технологічними властивостями, що дозволяє суттєво підвищити ефективність сільськогосподарського виробництва в процесах обробітку ґрунту і догляду за культурними рослинами.
Keywords: ширококолійний агрозасіб; колійна система землеробства; постійна технологічна колія; математичне моделювання; амплітудна і фазова частотні характеристики