Удосконалення організації бухгалтерського обліку з використанням автоматизованого робочого місця - Єльцова, Ю. Ю. (My University, 2020)
Бухгалтерський облік – важливий елемент економічної системи без знання якого неможливе ефективне управління підприємством. Він є одним з головних джерел інформації про виробничу і фінансово -господарську діяльність підприємств і їх об’єднань, необхідної для прийняття та реалізації управлінських рішень. Однак, лише налагоджена система бухгалтерського обліку дає змогу отримати необхідну інформацію для забезпечення управління господарською діяльністю підприємства, яка аналізується при прийнятті оперативних, управлніських та стратегічних рішень.Тому неналежна якість облікових даних може призвести до невірних висновків. Крім того, бухгалтерська інформація забезпечує контроль збереження активів підприємства, господарської діяльністі, у зв’язку з чим є важливим засобом зміцнення фінансового стану підприємства
Keywords: бухгалтерський облік; економічна система; фінансово -господарська діяльність підприємств; управління господарською діяльністю підприємства; використання автоматизованого робочого місця