Оцінка рівня збутової діяльності на підприємстві - Мараховський, М. А.; Хаіров, Ш.Р.; Болтянська, Лариса Олексіївна; Болтянская, Лариса Алексеевна; Boltianska, Larysa (ТДАТУ, 2021)
Аналіз результатів управління збутовою діяльністю ТОВ «СПП ЛАНА» свідчить, що в теперішній час на підприємстві необхідно переглянути процес управління збутової діяльності, заподіяти сучасні заходи щодо покращення результатів комерційної діяльності.
Keywords: збутова діяльність; збут; ринкові ситуації; управління інноваціями; управління якістю; управління торговою маркою; ТОВ «СПП ЛАНА»