Оптимізація сітьової моделі виробничих процесів ремонту ПЛН-5-35 - Дзендзель, Д. М. (My University, 2017)
Uk: Сітьові графіки дають можливість легше аналізувати правильність кооперації або організації виробничих процесів, контролювати хід їх виконання, виявляти недоліки і своєчасно їх ліквідувати, перерозподіляючи матеріальні і трудові ресурси підприємства.
Keywords: оптимізація; організація виробничого процесу; ремонт ПЛН-5-35; сітьові графіки; сітьова модель; технологічний процес; трудові ресурси; ПЛН-5-35; кооперація виробничих процесів