Багаторівневий зміст диференційного навчання в контексті умов Болонського процесу - Капінос, Марина Володимирівна; Капинос, Марина Владимировна; Kapinos, Maryna; Фазилова, Е. С.; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna (My University, 2014)
Розкривається рішення проблеми диференційного навчання студентів в вищих навчальних закладах.
Keywords: хімія; диференційне навчання; варіативна модель навчання; педагогічний експеримент; високий рівень знань; базовий рівень знань