Реформування системи надання адміністративних послуг в Україні : кваліфікаційна робота бакалавра : спец. 281 Публічне управління та адміністрування ОПП «Публічне управління та адміністрування» - Власенко, Данил Олексійович (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Важливою складовою модернізації державного управління в Україні є реформа адміністративної служби. У контексті реалізації державної політики побудови правового суспільства підвищення ефективності діяльності державних органів та органів місцевого самоврядування набуває особливого суспільного значення. Модернізація державної влади та місцевого самоврядування повинна здійснюватися в напрямку створення клієнтоорієнтованої системи державного управління, яка стане невід’ємною частиною механізму соціально-правового захисту громадян та чинником удосконалення соціально-правової діяльності.
Keywords: реформування; надання адміністративних послуг; ЦНАП; управління