Сучасні інформаційні технології і особливості навчання - інструмент формування якісних фахівців-агроінженерів нового рівня - Чорна, Тетяна Сергіївна; Черная, Татьяна Сергеевна; Chorna, Tetiana; Мітков, Василь Борисович; Митков, Василий Борисович; Mitkov, Vasyl (Таврійський державний агротехнологічний університет, 2016)
У статі розглянуто вплив інформації та механізмів її трансформації на процес формування фахівця
Modern information technologies and features of training – the way of formation of high-quality professionals Agricultural Engineers at new level
Keywords: інформація; якість засвоєння інформації