Англійська мова за професійним спрямуванням: навчальний посібник для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» та 07 «Управління та адміністрування» денної форми навчання - Караєва, Тетяна В'ячеславівна; Караева, Татьяна Вячеславовна; Karaieva, Tetiana (ТДАТУ, 2019)
Посібник може бути рекомендованим для навчання англійської мови на основі широкої спеціалізації здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» галузей знань 05 «Соціальні та поведінкові науки» та 07 «Управління та адміністрування», оскільки організація навчальної діяльності за ним сприяє розвитку навчальної автономії студентів, необхідної для формування незалежного користувача мови.
Keywords: Types of Proprietorship; Corporation; Job Hunting; Line and Staff Position; Marketing; Pricing; My Enterpise; Banks and Corporate Finance; Student’s Book; Workbook; посібник; управління; адміністрування