Форсайт розбудови України: стратегічні імпульси сталого розвитку в економіці, менеджменті, маркетингу та публічному управлінні: матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної конференції - (:unkn) unknown (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
В збірці, за результатами науково-практичної конференції, розглянуті теоретичні та практичні аспекти стратегічного планування й форсайту в умовах сталого розвитку України. Особливу увагу приділено питанням модернізації економіки, трансформації систем управління, інноваційним підходам у маркетинговій діяльності та вдосконаленню механізмів публічного управління. Окреслено сучасні тенденції, виклики та можливості для формування ефективної моделі розвитку держави, заснованої на принципах стійкості, інклюзивності та конкурентоспроможності. Представлений матеріал буде цікавим для спеціалістів виробничих організацій, фінансових, банківських, промислових установ, освітніх закладів, науковців, викладачів, здобувачів вищої освіти.
Keywords: стратегічного планування; модернізація економіки; формування ефективної моделі розвитку держави; конференції ТДАТУ