Відновлювальні джерела енергії для теплопостачання - Іконніков, В. Л.; Назаренко, Ігор Петрович; Назаренко, Игорь Петрович (My University, 2020)
Для України теплопостачання є одним із стратегічних напрямків розвитку сектору відновлюваних джерел енергії, враховуючи високу залежність країни від імпортних енергоносіїв, в першу чергу, природного газу та вугілля і, доступних для виробництва енергії. При цьому основним фактором є характерна риса теплових споживачів у сільському господарстві та їх велика різноспрямованість і виражена специфіка.
Keywords: відновлювальні джерела енергії; теплопостачання; енергія сонця; вітроенергетика; біоенергетика