ТДАТУ: рік мужності та людської гідності. - (:unkn) unknown (Запоріжжя: ТДАТУ, 2023)
26 квітня 2023 року – річниця, відколи Міністерством освіти і науки України було підписано наказ про тимчасове переміщення Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного до міста Запоріжжя.
Keywords: релокація ТДАТУ; історія ТДАТУ; ТДАТУ під час російсько-української війни; війна 2022 рік