Кольористичне рішення учбових приміщень з урахуванням норм ергономіки - Приступа, Л. В.; Йолкіна, А. С.; Пихтєєва, Ірина Вікторівна; Пыхтеева, Ирина Викторовна; Pykhtieieva, Iryna (ТДАТУ, 2013)
UK: Розглядається кольористичне рішення учбового приміщення з урахуванням норм ергономіки, що має особливе значення у зв'язку з впливом кольору на психофізіологічні фактори сприйняття інформації. RU: Рассматривается колористическое решение учебного помещения с учетом норм эргономики, что имеет особое значение в связи с влиянием цвета на психофизиологические факторы восприятия информации. EN: Іs considered dyeing the decision of an educational premise in view of norms of ergonomics that has special value in connection with influence of color on psychophysiological factors of perception of the information.
Колористическое решение учебных помещений с учетом норм эргономики
Dyeing the decision of educational premises in view of norms ergonomics
Keywords: гармонійна композиція; взаємодія кольорів; поліхромне рішення; аспекти ергономіки; нервозність; інтелектуальні процеси; вплив кольору на успішність учнів; емоційность; спектральний склад освітлення