Праці Таврійського державного агротехнологічного університету: наукове фахове видання. Вип. 20, т.3 - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2020)
У збірнику наукових праць опубліковано матеріали за результатами досліджень у галузі галузевого машинобудування, електроенергетики, електротрехніки та електромеханіки, харчових технологій, а також комп’ютерних та інформаційних технологій. Видання призначене для наукових працівників, викладачів, аспірантів, інженерно-технічного персоналу і студентів, які спеціалізуються у відповідних або суміжних галузях науки та напрямках виробництва.
Keywords: сепарація; GPS-приймач; обчісування; трактор; соняшник; биогазгенераторная установка; пневморешітний сепаратор; шнековий апарат; математична модель; землеробство; біполярний транзисторний негатрон; очищення посівного зерна; асинхронний електродвигун; вітроелектромеханічний нагрівач; блочно-модульная биогазгенераторная установка; пневмотранспортер; шнековий апарат різання