Математична модель напруженого стану в робочому просторі прес-гранулятора - Комар, Артем Станіславович; Комар, Артем Станиславович; Komar, Artem; Болтянська, Наталя Іванівна; Болтянская, Наталья Ивановна; Boltianska, Natalia (My University, 2020)
Прес-гранулятори використовують для отримання гранул з органічної сировини «сухим» способом. Конструкція пресуючого механізму гранулятора з кільцевою матрицею дозволяє обробляти напівфабрикати з різною консистенцією, від кормових дріжджів до деревної тирси.
Keywords: прес-гранулятори; пресуючий механізм; кільцева матриця; пресований матеріал; математична модель