Апарат для змішування водних розчинів й дозування реагентів. Опис до патенту на корисну модель № 157111. Україна - Мовчан, Сергій Іванович; Дереза, Олена Олександрівна; Чернишова, Людмила Миколаївна; Лемещенко-Лагода, Вікторія Володимирівна; Дереза, Сергій Володимирович (My University, 2024)
Апарат для змішування водних розчинів й дозування реагентів містить корпус, променеві перфоровані трубопроводи відведення суміші, циркуляційний патрубок, патрубок подачі реагенту, отвір для виходу реагенту, камеру змішування реагенту і трубопроводи тангенційного підведення реагентів, конусний ущільнювач флотошламу. Внутрішній діаметр патрубка подачі реагенту виконано з можливістю регулювання живого перерізу.
Keywords: апарат для змішування; дозування реагентів; водні розчини; водоочисне обладнання; система оборотного водопостачання; патрубок подачі реагенту; регулювання живого перерізу