Геотермальна енергетика в Україні - Глазирін, І. М. (My University, 2021)
Геотермальна енергетика - напрямок енергетики, заснований на використанні теплової енергії надр Землі для виробництва електричної енергії на геотермальних електростанціях, або безпосередньо, для опалення або гарячого водопостачання. Зазвичай відноситься до альтернативних джерел енергії, які використовують відновлювані енергетичні ресурси.
Keywords: геотермальна енергетика; термальні регіони; електроенергія; тепловий потік; геотермальна електростанція