Опис до патенту на винахід № 112694 "Пристрій для транспортування та очистки коренебульбоплодів" - Булгаков, Володимир Михайлович; Булгаков, Владимир Михайлович; Bulgakov, Volodymyr; Адамчук, В. В.; Кюрчев, Володимир Миколайович; Кюрчев, Владимир Николаевич; Kuvachov, Volodymyr; Надикто, Володимир Трохимович; Надыкто, Владимир Трофимович; Nadykto, Volodymyr; Радєв, С. Ю.; Фіндура, П.; et al. (Державна служба інтелектуальної власності України, 2016)
Винахід належить до сільськогосподарського машинобудування, зокрема до пристроїв для транспортування та очистки коренебульбоплодів, які можуть бути використані в картоплезбиральних машинах
Keywords: сільськогосподарське машинобудування; транспортування коренебульбоплодів; очистка коренебульбоплодів; картоплезбиральна машина