Значення обліково-аналітичного забезпечення в управлінні необоротними активами - Голуб, Наталя Олександрівна; Holub, Natalia; Кожушко, А. О. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
У сучасних умовах господарювання ефективність управління необоротними активами є одним із ключових чинників забезпечення конкурентоспроможності підприємства. Необоротні активи формують матеріальну та технологічну основу виробничих процесів, визначають потенціал розвитку та впливають на фінансові результати діяльності. Водночас значна частка таких активів у структурі майна підприємства зумовлює необхідність постійного контролю за їх формуванням, збереженням, оновленням та раціональним використанням.
Keywords: активи; необоротні актив