Таврійський ДАТУ: тримаємо освітній фронт. - (:unkn) unknown (My University, 2023)
У книзі «Україна. Науковці й освітяни: незламні у війні», яка вийшла у київському видавництві «Альфа-Віта Груп», презентована стаття про Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного до і під час російсько-української війни. Видання представляє широкому загалу опору національної освіти та науки, науковців-педагогів й освітян, які у цей нелегкий час йдуть у свої заклади з особливою місією – формувати психологічну стійкість, світогляд й ціннісну сферу особистості, тримати освітній та науковий фронт, йти у перших рядах волонтерів. Їхня діяльність спрямовано на підготовку фахівців, які будуть відбудовувати Україну після рашистської навали.
Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного до і під час війни.
Keywords: ТДАТУ під час війни; освітній фронт ТДАТУ