Використання цифрових інструментів при викладанні іноземних мов - Кравець, Олена Олександрівна; Kravets, Olena (Запоріжжя : 2024, 2024)
UA: Стаття надає та аналізує приклади використання цифрових інноваційних технологій при вивченні іноземної мови на базі курсу платформи EdEra «Цифровий учитель». EN: The article provides and analyses the examples of digital innovative technologies use in foreign language learning based on the EdEra platform course «Digital Teacher».
Use of digital tools in teaching foreign languages
Keywords: інноваційні методики навчання; цифрові інструменти; мультимодальні завдання; innovative teaching methods; digital tools; multimodal tasks