Аналіз енергетичних стратегій використання відновлювальних джерели енергії - Адамова, Світлана Вікторівна; Адамова, Светлана Викторовна; Adamova, Svitlana (ФОП Однорог Т. В., 2019)
UK: Енергетика останнім часом знаходиться в центрі уваги громадськості і політиків ряду держав. Це і різкі коливання цін на енергоносії, і проблеми надійності поставок, і в більш широкому сенсі, завдання забезпечення енергетичної безпеки країн, використання нових джерел енергії, її економія і екологічні наслідки. Одним з найважливіших сучасних завдань є розширення використання відновлюваних джерел енергії (ВДЕ). EN: This work is devoted to the analysis of world experience and the definition of promising ways of using renewable energy sources.
Keywords: енергетична стратегія; поновлювані джерела енергії; зелена енергетика; енергія вітру; енергетична незалежність; Energy Strategy; Renewable Energy Sources; Green Energy; Energy Efficiency; RES; Wind Power; Energy Independence