Соціальна корпоративна відповідальність у цифровому підприємництві - Сокіл, Яна Сергіївна; Sokil, Yana (Запоріжжя : ТДАТУ, 2025)
Стрімкий розвиток цифрового підприємництва зумовлює переосмислення підходів до корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) бізнесу. У сучасну епоху цифровізації, яку характеризує масове використання інтернету, великих даних, штучного інтелекту та інших технологій, корпоративна соціальна відповідальність набула нових форм і стала фундаментальною складовою корпоративної ідентичності. Цифрове середовище створює безпрецедентну взаємопов’язаність та відкритість: соцмережі і онлайн-платформи надали споживачам, інвесторам та активістам потужні інструменти для моніторингу й впливу на поведінку компаній, підвищуючи їхню публічну підзвітність.
Keywords: цифрове підприємство; корпоративна соціальна відповідальность