Ризики в сільському господарстві при збиранні зернових - Тисленко, О. О.; Яцух, Олег Васильович; Яцух, Олег Васильевич; Yatsukh, Oleh (ТДАТУ, 2018)
Пропонується аналіз професійних ризиків під час механізованого збирання зернових культур з проведенням певних організаційно-профілактичні заходів для недопущення випадків травмування працюючих на жнивах.
Keywords: жнива; збирання зернових; професійні ризики; травмування; охорона праці