Cтан, проблеми та перспективи децентралізації - Завадських, Ганна Миколаївна; Завадских, Анна Николаевна; Zavadskykh, Hanna (My University, 2020)
В роботі визначаються проблеми та завдання які постають у процесі децентралізації влади в Україні у межах сучасної регіональної політики. Визначено першочерговість вирішення проблем з корупційною складовою у місцевому самоврядуванні та необхідність узгодження законодавчих актів у межах єдиного системного підходу.
Keywords: децентралізація; регіональна політика; децентралізація бюджету