Привабливість галузі садівництва України - Колокольчикова, Ірина Володимирівна; Колокольчикова, Ирина Владимировна; Kolokolchykova, Iryna (Полтава : ПДАА, 2016)
Визначено роль галузі садівництва в структурі сільськогосподарського виробницт- ва України. Розкрито зміст категорії «привабливість сегменту». Встановлено критерії оцінки привабливості сегмента ринку. Проаналізовано ринкові фактори: розмір сегмен- та, темпи зростання, цінова чутливість, бар’єри входу й виходу із сегмента. Розглянуто каналам реалізації продукції галузі. Проведено загальна оцінка привабливості галузі садівництва.
Keywords: ринок; привабливість ринку; сегмент; ринкові фактори розвитку; конкуренція