Ціноутворення на переробних підприємствах - Демчук, Олена Миколаївна; Демчук, Елена Николаевна; Demchuk, Olena (АТЗТ “Самміт Харків”, 2007)
Переробні підприємства є важливою ланкою, що пов'язує виробника сільськогосподарської продукції і споживача. Ціль діяльності підприємств полягає в збереженні харчової цінності переробленої сільськогосподарської продукції і максимальному збільшенні терміну її збереження, забезпеченні переробки сировини у високоякісну конкурентноздатну продукцію.
Keywords: ціноутворення; переробні пвдприємства; харчові цінності; конкурентноздатна продукція; рослинництво; тваринництво; заготівельні організації