Економіка та організація інноваційної діяльності: курс лекцій для здобувачів ступеня вищої освіти «Бакалавр» зі спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» - Тебенко, Віта Миколаївна; Тебенко, Вита Николаевна; Tebenko, Vita; Грицаєнко, Галина Іванівна; Грицаенко, Галина Ивановна; Hrytsaienko, Halyna; Лисак, Оксана Іванівна; Лысак, Оксана Ивановна; Lysak, Oksana (Мелітополь: «ЛЮКС», 2020)
У курсі лекцій викладено зміст дисципліни «Економіка та організація інноваційної діяльності». Розглянута сутнісна характеристика інновацій та інноваційних процесів; організаційні форми інноваційної діяльності; особливості створення інновацій та формування попиту на них; інноваційна політика підприємства; оновлення техніко-технологічної бази підприємства; інноваційний проект: обґрунтування та реалізація; комплексне оцінювання ефективності інноваційної діяльності підприємства; комерціалізація результатів інноваційної діяльності та інноваційно-технологічна безпека
Keywords: інноваційна діяльність; інновації; інноваційний процес; особливості створення інновацій та формування попиту на них; інноваційна політика підприємства; інноваційний проект; комплексне оцінювання ефективності інноваційної діяльності підприємства; комерціалізація результатів інноваційної діяльності та інноваційно-технологічна безпека