Там, де плекають аграріїв: Історія і сьогодення Таврійського ДАТУ: відеопрезентація - Ломейко, Наталя Григорівна (Мелітополь, ТДАТУ, 2020)
Презентація до 88-річчя ТДАТУ висвітлюють основні віхи становлення Таврійського вишу від реального училища до сьогодення, подають літопис постатей, які стояли біля витоків університету. Університет за період своєї історії пройшов гідний шлях і зумів стати справжньою кузнею наукових і технічних кадрів. Сьогодні університет посідає гідне місце серед університетів України, готує фахівців з широкого спектру спеціальностей, займає провідні позиції у вищій освіті. Таврійський державний агротехнологічний університет – це навчально-науково виробничий комплекс, який об’єднує 6 коледжів, науково-дослідницькі та виробничі структури регіону Південно-Східної України. В університеті сформувався високопрофесійний педагогічний колектив. Сучасний рівень освіти на 27 кафедрах університету забезпечують відомі в аграрній галузі вчені, досвідчені педагоги, серед яких понад 40 докторів наук, професорів, більш ніж 250 кандидатів наук, доцентів. За роки існування ТДАТУ підготував для народного господарства понад 70 тисяч висококваліфікованих фахівців. Випускники ТДАТУ прославили свій навчальний заклад як на теренах України, так і далеко за її межами. Трудові досягнення випускників назавжди залишаться в історії навчального закладу.
Keywords: історія ТДАТУ