Виготовлення гетероструктур для приладів оптоелектроніки - Дяденчук, Альона Федорівна; Дяденчук, Алена Федоровна; Diadenchuk, Alona (My University, 2019)
У роботі наведено методику отримання плівок CdS на поруватому CdTe. Дані гетероструктури можуть знайти застосування при виготовленні тонкоплівкових сонячних елементів, які будуть перспективними для масштабного наземного застосування.
Keywords: напівпровідникові гетероструктури; оптоелектроніка; мікроелектроніка; тонкоплівкові сонячні елементи