Джерела господарсько-біологічних ознак для адаптивної селекції яблуні і груші - Красуля, Т. І.; Толстолік, Людмила Миколаївна; Толстолик, Людмила Николаевна; Tolstolik, Liudmyla (ІБКіЦБ, 2013)
UK: В результаті вивчення сортового фонду виділено сорти яблуні і груші, які представ-ляють інтерес для адаптивної селекції як джерела стійкості до приморозків, посухи, парші та високої врожайності. Виявлено сорти з комплексом ознак адаптивності до екологічних умов Південного Степу України. EN: As a result of study of varietal fond, some apple and pear varieties of a great interest for adaptive breeding as sources of spring frosts-, drought-, scab- resistance and high productivity were selected. The varieties with complex of adaptivity signs to the conditions of Southern Steppe of Ukraine were found out.
Sources of economic and biological signs for adaptive breeding
Keywords: селекція; джерела господарсько-біологічних ознак; сорт