Пріоритети викладання навчальної дисципліни «Нарисна геометрія, інженерна та комп’ютерна графіка» - Пихтєєва, Ірина Вікторівна; Пыхтеева, Ирина Викторовна; Pykhtieieva, Iryna; Івженко, Олександр Васильович; Ивженко, Александр Васильевич; Ivzhenko, Oleksandr; Гавриленко, Євген Андрійович; Гавриленко, Евгений Андреевич; Havrylenko, Yevhen (ТДАТУ, 2021)
UK : В статті визначаються основні пріоритети курсу, розроблено електронний звіт успішності та структурний аналіз кредитно-модульної системи навчання, професійна підготовка фахівців вищих навчальних закладів аграрної сфери. EN : The article defines the main priorities of the course, developed an electronic success rate and structural analysis of a credit-modular system of study, professional training of specialists of higher educational institutions of the agrarian sphere.
Priorities of teaching discipline «Outcoming geometry, engineering and computer graphics»
Keywords: інженерна та комп’ютерна графіка; професійні навички; інформаційні технології проектування; кредитно-модульна система; пакети прикладних програм; навчальний процес; якість навчання; engineering and computer graphics; professional skills; information technology design; credit-modulus system; application packages; educational process; quality of training