Сучасні ринкові підходи достворення інноваційних проектів малого та середнього бізнесу: за підтримкою проекту «Норвегія-Україна. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS): ІІ Всеукраїнська науково-практична конференція: збірник тез - (:unkn) unknown (ТДАТУ, 2021)
У матеріалах конференції розглянуто актуальні питання маркетингу, маркетингових досліджень, розвитку підприємництва, інновацій, управління проектами, бізнес – планування та обґрунтування стартапів.
Keywords: бджільництво; інтернет-маркетинг; реклама; маркетингові аспекти; просування продуктів харчування; бізнес-планування; проект; менеджмент; асортимент послуг; маркетингові дослідженя