Cамоменеджмент як технологія саморозвитку менеджера - Агєєва, Ірина Вікторівна; Агеева, Ирина Викторовна; Ahieieva, Iryna (Видавничий будинок Мелітопольської міської друкарні, 2018)
UA: В сучасному світі діяльність керівників спрямована на досягнення поставлених цілей і залежить від професійних здібностей і особистих його якостей. Сьогодні діяльність керівників досить напружена, так як до роботи пред’являються певні вимоги які не тільки дисциплінують, а й ускладняють виконання обов’язків. Важливу роль в цьому відігріває вміння людини управляти самим собою і раціонально організовувати свою роботу. EN: In the article the theoretical principles of self-management, as the basis of effective activity of the manager are considered.
Keywords: самоменеджмент; саморозвиток особистості; існування людини; розвиток людини; особистість; self-management; developmen; self-development; planning of working time