Балансування жестких и гнучких роторів - Нестеренко, С. Є.; Михайленко, Олена Юріївна; Михайленко, Елена Юрьевна; Mykhailenko, Olena (My University, 2019)
При застосуванні сучасних механізмів і машин постійно підвищуються вимоги до зменшення вібрації і шуму, які в значній мірі залежать від точності балансування вузлів і деталей, що швидко обертаються.
Keywords: машина; вібрації; шум; балансування вузлів; ротор