Вплив покриття підлоги на отримання енергоефективної продукції тваринництва - Дереза, Олена Олександрівна; Дереза, Елена Александровна; Dereza, Olena; Дереза, Сергій Володимирович; Дереза, Сергей Владимирович; Dereza, Serhii (ХНТУСГ, 2021)
Важливою задачею агрокомплексу України є виробництво продукції з мінімальними витратами енергії. Питання енергозбереження та енергоефективності з кожним роком стають все більш актуальними. Одним з основних напрямків економії енергії в тваринницькій галузі, як однією із складових ланок АПК України, є поліпшення теплоізоляційної досконалості матеріалів, з яких будуються тваринницькі приміщення, поліпшення їх конструкцій і термомодернізації
Keywords: мінімальні витрати енергії; енергозбереження; енергоефективність; економія енергії в тваринницькій галузі; тваринницькі приміщення; термомодернізація; тепловтрати через підлогу