Аналіз біологічних технологій переробки гною - Данилків, Д. О. (ТДАТУ, 2020)
Складовою актуальності нової галузі є і можливість додаткового одержання білків тваринного походження, дефіцит яких у країні і в світі найбільш гострий, стримує ріст продуктивності тваринництва і птахівництва. Зрештою, одержання біогумусу є по суті вирішенням проблеми використання екологічного механізму поновлення родючості ґрунтів. Вирішується питання біотехнології гумусу, який є альтернативою хімізації ґрунту і створює передумови для біологізації землеробства
Keywords: гній; органічні добрива; птахівництво; борошно личинок; білковий корм; згодовування борошна із личинок