Державна підтримка малого бізнесу в Україні - Яворська, Тетяна Іванівна; Яворская, Татьяна Ивановна; Yavorska, Tetiana (Сумська філія ХНУВС, 2010)
Вирішення проблеми економічного і соціального розвитку України на сучасному етапі становлення національної ринкової економіки вимагає посилення уваги держави до розвитку підприємницької діяльності, насамперед, малого бізнесу.
Keywords: малий бізнес; державна підтримка малого підприємництва