Взаємодія громади, влади і бізнесу як умова стійкого розвитку територій - Шевель, М. (Запоріжжя: ТДАТУ, 2025)
Як зазначає Ю. Панейко «головним предметом науки про самоврядування є громада»[1]. Оскільки місцеве самоврядування – це основа здійснення влади народу на місцях. Джерелом місцевої̈ демократії̈, влади загалом є місцева громада.
Keywords: громада; влада; самоврядування