Інсектицид проти вишневої мухи у насадженнях черешні в умовах південного степу України - Розова, Лідія Володимирівна; Розова, Лидия Владимировна; Rozova, Lidiia (My University, 2018)
Плодові насадження в Україні займають значну площу, спектр культур яких залежить від кліматичних умов та місцевих агрокультурних традицій. У насадженнях формуються специфічні, певною мірою стабільні агроценози з відносно постійним комплексом живих організмів. Встановлено, що в черешневих садах серед шкідників, що пошкоджують плоди, найбільш суттєве значення має вишнева муха.
Keywords: вишнева муха; Rhagoletiscerasi L.; шкідники; черешня; інсектицид Ексірель; сорт Мелітопольська чорна; сорт Крупноплідна; захист черешні