Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання томатів - Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna (My University, 2018)
Головною метою цієї роботи є обґрунтування оптимальних концентрацій екзогенних антиоксидантів для збереження якості плодів томатів.
Keywords: якість плодів томатів; концентрація іонолу; зберігання томатів; концентрація антиоксидантів