Реалізація антикризового розвитку реального сектору економики - Ортіна, Ганна Володимирівна; Ортина, Анна Владимировна; Ortina, Hanna (My University, 2018)
За умов значного зниження ступеню стимулювання чинників зовнішнього середовища відносно тенденції економічного розвитку країни постає термінова необхідність інтенсивного пошуку внутрішніх резервів та засобів забеспечення поступового й стійкого економічного зростання.
Keywords: економічний розвиток; фінансові ресурси; розвиток сектора економики; бюджетування; проблеми макроекономічного характеру