Автоматизація робочого місця страхового агенту - Зінов'єва, Ольга Геннадіївна; Зиновьева, Ольга Геннадиевна; Zinovieva, Olha; Беккауер, Андрій Олександрович; Беккауер, Андрей Александрович; Bekkauer, Andrii (ДНВЗ „Придніпровська державна академія будівництва та архітектури”, 2017)
UK: Розглядаються вимоги та особливості побудови автоматизованого робочого місця (АРМ) страхового агенту на прикладі створеного мобільного програмного модуля, що призначається для використання працівниками страхової компанії. RU: Рассматриваются требования и особенности построения автоматизированного рабочего места (АРМ) страхового агента на примере разработанного мобильного программного модуля, предназначенного для использования сотрудниками страховой компании. EN: The requirements and features of building an automated workplace (AWP) of an insurance agent are considered on the example of a developed mobile software module intended for use by employees of an insurance company Keywords: mobile program module, interface, design, information.
Automate the job of insurance agent
Keywords: мобільний програмний модуль; інтерфейс; проектування; інформація; автоматизація; 1С: Страхова компанія КОРП; обробка поточної інформації; системи; підсистеми; АРМ; система Flextera Insurance; интерфейс; мобильный программный модуль; проектирование; информация; mobile program module; interface; design; information