Принцип національної конкурентоспроможності в антикризовій стратегії України - Ортіна, Ганна Володимирівна; Ортина, Анна Владимировна; Ortina, Hanna (Запоріжжя: ЗДІА, 2018)
Антикризова стратегія держави на внутрішньому і зовнішньому ринках полягає в зміцненні та розширенні позицій при реалізації національних товарів і послуг за рахунок підвищення її конкурентоспроможності, розвитку сервісного обслуговування, вдосконалення системи продажу. Це буде сприяти прийняттю вітчизняними виробниками заходів щодо забезпечення стійкості цін на реалізовані товари і послуги, у тому числі шляхом зниження витрат, розвитку коопераційних зв'язків з постачальниками матеріалів і комплектуючих виробів.
Keywords: національна економіка; національна конкурентоспроможність; інвестиції; антикризова стратегія